OVAKO SE RAZRED OPRAŠTA OD SVOG UBIJENOG KOLEGE: ‘Ne nastavljamo bez tebe, tu si, s nama i bit ćeš svakog dana na svom mjestu’

Pixabay

Od ubijenog kolege Marka Albanezija, učenika 2.d razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića u Pločama dirljivim riječima na društvenim mrežama oprostili su se njegovi prijatelji iz razreda.

Ovo je njihov test koji je objavio portal Ploče online.

“Kada bismo čitali: ‘Bog nam je uzeo još jednog anđela’, shvatili bismo težinu, ali nikad nismo slutili da bi mogao uzeti jednog našeg, najneiskvarenijeg, onog s najsmješnijim forama, onog bez koga je naš 2.d nula… onog koji se ne rađa dvaput.

Više neće biti tvoje poruke da si krenuo u školu, više neće biti onog tvog ‘oprostite što kasnim’, ali čekat ćemo i nadati se da ćeš opet s osmijehom od uha do uha ući kroz vrata, sjesti u svoju klupu te smišljati s nama kako odgoditi još jedan test u stilu ‘drugog de’.

Ne nastavljamo bez tebe, tu si, s nama i bit ćeš svakog dana na svom mjestu – srednji red, predzadnja klupa.



Nedostajat će nam sat biologije s tobom, nedostajat ćeš nam za partiju ping ponga, pogađanje države, za namještanje platna i kablova. Nedostajat će nam da još jednom otpuhneš u svom stilu na sve to, ali na kraju ipak odradiš jer bio si onaj što je uvijek spreman pomoći, poslušati, bio si omiljeni. Čuvaj nas od gore, Albanezi naš, i budi nam potpora dok budemo ispravljali biologiju umjesto tebe.

Zauvijek u mislima s nama, voli te tvoj drugi de”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI