OVAKVO KRVOPROLIĆE TAJ KRAJ NE PAMTI! Suborci ubijenog Stjepana Lemića emotivnom objavom oprostili se od svog prijatelja

Foto: Robert Fajt / CROPIX/Facebook

Strašna tragedija dogodila se u petak navečer u Lemić Brdu u Karlovcu. Pomahnitali Ivica Pavlačić je oko 18,30 sati kalašnjikovim izrešetao kuće i automobile.

Pritom je ubio prvog susjeda, koji mu je ujedno i bratić Stjepana Lemića te ozlijedio susjeda koji je htio pomoći Stjepanu.

Tako nešto se ne pamti u tom kraju. U subotu ujutro policija je obavljala očevid, a susjedi, mještani i Lemićovi suborci još uvijek su bili šokirani i nisu mogli vjerovati što se dogodilo.

Stjepan Lemić bio je jedan od osnivača i do predsjednik Kluba veterana Satnije Wolf, jedne od prvih postrojbi osnovane u lipnju 1991. u sklopu ZNG-a.

Njegovi suborci i prijatelji oprostili su se od svog dragog “Leme” emotivnom objavom na Facebooku.



“Otišao je naš Lema! Na žalost nema više našeg dobrog duha Wolfova, jednog od osnivača i dopredsjednika kluba, jednog od onih prvih 200 dragovoljaca 110.br. ZNG 28.06.1991. Uvijek ćeš živjeti sa nama jer te nikada nećemo zaboraviti. Tvoji Wolfovi!!!!”, napisali su u objavi na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI