OVO DOISTA VEĆ POSTAJE NEOPISIVO: Plenković izgovorio riječi koje će žestoko odjeknuti! ‘On je iskompleksiran lažljivac i loš premijer’

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Premijer Plenković ponovno je poslao poruku Milanoviću, ovaj put iz Vinkovaca i nastavio daljnji verbalni rat koji traje već danima. Sasuo je novu bujicu prema predsjedniku Republike.

“Nisam gledao ni slušao sve ovo što je bilo jedna bujica i salva uvreda.Milanović se ponaša kao ljubomorni iskompleksirani lažljivac. Uspio je uprljati kandidaturu jedne stručne osobe koja bi se sigurno javila na natječaj. Umjesto da je išao zakonitim putem on je odabrao ove laži”, rekao je Plenković.

Predsjednik Vrhovnog suda bit će izabran ali ništa neće ići na silu, istaknuo je premijer i još o Milanoviću dodao: “Ovaj stil dolazi isključivo s njegove strane. Kad bude takvih napada, bit će i ovakvih odgovora da ne bi mislio da će mene impresionirati kao što imam dojam da zašute svi na koje se obrecne amo ako ga krivo pogledaju. To neće ići. A to koliko je bio nesposoban kao premijer, kakav je neradnik bio, o tome se pričaju priče”, kazao je Plenković i otvorio zasigurno novi front prema Milanoviću.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI