OVO DOSAD NIJE VIĐENO! Zadarska izborna senzacija završila na osmrtnici, evo kako je to objasnio SDP-ovac

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta na Facebooku je objavio osmrtnicu RičarduEniju Meštroviću, nezavisnom potpredsjedniku zadarskog Gradskog vijeća.

KK Zadar i njegovo poslovanje  te novac koji se iz proračuna daje kao pomoć klubu, posljednjih tjedana pa i mjeseci izaziva puno prijepora.

Radetin status prenosimo u cijelosti:

‘Upravo završava sjednica Gradskog vijeća na kojoj nam je, unatoč tom što imamo potvrde, zabranjen ulaz od strane zaštitara. Nakon poziva policije i traženja da nam se omogući ulaz na sjednicu, isti su mi rekli da sami maknemo vijećnicu Marjanu Botić ako mislimo ući.

U međuvremenu, HDZ nam je ponudio da uđemo kroz prozor ako mislimo ući na sjednicu, na što naravno nismo pristali.Birani smo od strane građana da bi sudjelovali u sjednicama, a ne da bi se skrivali i ulazili kroz prozor, a gradonačelnik Branko Dukić, gradska uprava i policija morali su nam omogućiti i osigurati neometan rad.

Nažalost, zbog svih ovih događaja naši amandmani nisu mogli doći na dnevni red, ali zadovoljstvo je vidjeti kako su barem mali dio onog što smo pripremili, prepisali Enio Meštrović i Akcija mladih pa su umirovljenici dobili dio od onog što su u konačnici trebali i zaslužili.

Naš amandman ubuhvaćao je veći broj korisnika, to jest, umirovljenika i djece koja žive u riziku od siromaštva. Otprilike oko 7400 naših Zadranki i Zadrana trebali su dobiti božićnicu ili bon.

Na kraju su mnogi izvisili zbog dogovora Enia Meštrovića i HDZ-a koji su izglasali rebalans proračuna i novu financijsku inekciju od 2,5 milijuna kuna za KK Zadar.

Ova ponvno uzalud utrošena sredstva, nisu nikakva pomoć klubu i spašavanje KK Zadra, već isključivo nastavak agonije i spašavanje zadarskog HDZ-a’, napisao je Radeta u svojoj objavi na Facebooku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI