OVO JE BILO EKSPRESNO, NIŠTA OD MASKI NA OTVORENOM! Zamjenica Milana Bandića: ‘Od sada ja vodim Stožer’!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Odluka o nošenju maski na otvorenom u Zagrebu neće se ipak dogoditi. Naime vršiteljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević održala je konferenciju za medija na kojoj je govorila o najavljenim epidemiološkim mjerama među kojima je i ona o obveznom nošenju maski na otvorenom bez iznimke koju je donio zagrebački Stožer civilne zaštite.

Pavičić Vukićević poručila je kako se ne slaže s uvođenjem mjere nošenja maski na otvorenom i kako ne žele narušiti kvalitetu života građana.

“Moramo se pridržavati mjere. To zaista svatko od nas može učiniti. Za ne pridržavanje mjera nema isprike. Danas je održana i sjednica sjednica Nacionalnog stožera gdje su donesene nove mjere. I mi smo donijeli nove mjere. Vjerujem da su naši sugrađani odgovorni i da će se pridržavati svih mjera. Zato sam donijela odluku da se svi djelatnici komunalnog redarstva i prometnog redarstva preraspodjeli na nadzor pridržavanja epidemioloških mjera. Nisam za to da se uvede ova mjera uvođenja maski na otvorenom i mislim da je najbolje da preuzmem kao odgovorna osoba u Gradu Zagrebu vođenje zagrebačkog stožera”, istaknula je Pavičić- Vukičević.
Svoju začuđenost tom odlukom nisu krili ni članovi Nacionalnog kriznog Stožera bez čije suglasnosti se odluka i ne može provesti.

“To nije dio moje kampanje”


“Da se mene pita, do ovoga ne bi došlo. To nije dio moje kampanje! Ja sam odgovorna i preuzimam vođenje civilnog stožera Grada Zagreba! Puno se nas danas čudilo ovoj odluci i mi ćemo je povući”, rekla je Pavičić Vukičević.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI