OVO JE BIZARNO I LUDO: Čovjek nakon potresa u paketu pomoći dobio šuškavac Ive Sanadera iz 2007! Otkrio nam je detalje cijele priče

Foto: Facebook

Od strašnog i razornog potresa u Banovini prošlo je gotovo devet mjeseci, obnova teče sporo ili gotovo nikako, a uskoro slijede teški i tmurni jesenski dani, a tamošnji ljudi koji su ostali bez krova nad glavom i dalje spavaju po kontejnerima. Tlo se i dalje trese i slabije ili jače podrhtava, živi se u strahu i velikoj neizvjesnosti.

Hrvatska, ali i puno naših iseljenika iz dijaspore su se digli na noge odmah nakon potresa i poslali su stanovnicima Banovine pomoć pokazujući veliko hrvatsko srce koje se puno puta pokazalo u teškim situacijama.

No nama se javio i jedan gospodin iz Petrinje koji je želio ostati anoniman, s jednom pa pomalo bizarnom pričom. On je kao i mnogi iz Petrinje dobio paket pomoći koji mu je proslijedio Hrvatski crveni križ, no u njemu je osim osnovnih živežnih namirnica osvanuo i jedan jako zanimljiv detalj. Naime odnekud je izronio plavi šuškavac HDZ-a s potpisom tadašnjeg predsjednika stranke Ive Sanadera a koji je on i ostali članovi stranke i simpatizeri koristili u predizbornoj kampanji 2007. godine.

“Znači poslije potresa, smo dobili paket tj kutiju kad smo bili na punktu crvenog križa, unutra su bili osnovne živežne namirnice i ta plava jakna, nova, složena…. sad što je osoba imala na umu koja ju je stavila, ne znam !?”, kaže naš sugovornik.

“Situacija nakon potresa nam je takva da moramo još krov presložiti do zime, što mi je u biti trenutno najveći problem, kazuje nam dalje i nastavlja svoju priču:



“Žena, dijete mi spavaju u kontejneru. Oni ti spavaju tamo jer se osjećaju sigurnije… Kad ti zatrese, prvo ti je onda na pameti ali ok smo. Ja spavam u kući, s njima je punica jer je ona inače na katu kuće”, ispričao nam je naš sugovornik iz Petrinje detalje svoje priče.

Što se pak tiče neočekivanog poklona što ga dobio u vidu šuškavca koji je bivši premijer koristio u kampanji za parlamentarne izbore  2007. godine “Pobjednički tim dr. Ivo Sanader” i njegovim potpisom, kaže da bi ga dao i besplatno i nema ga namjeru nositi. Objavio je to na zanimljiv način.

Prodajem atraktivni kolekcionarski primjerak, veličina XL

Jednom obukao poznati estradni umjetnik.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI