OVO JE UBOJICA 18-GODIŠNJAKINJE: Sjećate ga se, prošle je godine u Zagrebu Mercedesom pregazio oca osmero djece!

Riječ je o sinu vlasnika kafića “Metropolis” koji se nalazi u Ivanićgradskoj ulici

Iako službene potvrde još nema, majka ubijene djevojke u zagrebačkoj Volovčici, uvjerena je da je njezinu kći ubio David Komšić, sin poznatog zagrebačkog ugostitelja, policiji i javnosti dobro poznat otkako je u travnju 2016. godine na pješačkom prijelazu pregazio 72-godišnjaka, oca osmero djece.

Mercedesom je na križanju Ulice grada Vukovara i Donjih Svetica David Komšić tada naletio na 72-godišnjeg Josipa K., umirovljenog hrvatskog branitelja i oca osmero djece. Tijekom očevida bio je vrlo bahat prema policiji i novinarima, a prijetilo mu je 8 godina zatvora. Ipak, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je na slobodu uz mjeru opreza – oduzimanje vozačke dozvole. Konkretnu kaznu (još) nije dočekao, no ispostavi li se da je odgovoran za ovo ubojstvo, rešetke ovoga puta neće moći izbjeći.

Riječ je o sinu vlasnika kafića “Metropolis” koji se nalazi u Ivanićgradskoj ulici, nedaleko od križanja na kojem se dogodio nalet na pješaka, a i ne tako daleko od Volovčice na kojem je u srijedu navečer ubijena 18-godišnjakinja.

Susjedi s Peščenice 19-godišnjaka su često viđali u snažnim automobilima te vrlo često u prebrzoj vožnji, a u kuloarima se može čuti da je Davidov otac, vlasnik automat kluba, novac nerijetko koristio kao sredstvo podmićivanja kako bi se izbjegle kazne. Također, na društvenim se mrežama ističe da su Komšići u rodbinskoj vezi s bosanskohercegovačkim političarima Komšićima.

Otac ubijene djevojke također je novinarima rekao da su zbog Komšića i njegovih prijetnji više puta bili na policiji, da je uvijek bio bahat te da ju je jednom i tukao. Ovoga puta svoje je napasništvo “začinio” nožem, ubivši nesretnu djevojku.



Sustav je, čini se, ponovno zakazao. Iz PU zagrebačke izvijestili su da je, nakon što se osumnjičeni udaljio s mjesta događaja, ubrzo sam došao u službene prostorije policije. Kristinu, koja je bila trudna, više je puta izbo nožem.

>>> UBOJSTVO U ZAGREBU: Majka ubijene 18-godišnjakinje: ‘Režem si glavu da mi je kći ubio D. K., prijetio se da ima novca i da će je ubiti’

>>> (FOTO) Nekoliko sati prije ubojstva 20-godišnjak je objavio jezivu fotografiju i natpis!

>>> UMIROVLJENI KRIM INSPEKTOR: ‘Zbog ubojstva 18-godišnjakinje podnio bih tužbu protiv policije!’

>>> UBOJICA ODNIO DVA ŽIVOTA! Majka ubijene djevojke: ‘Moja je kći bila trudna ‘

Facebook Comments

Loading...
DIJELI