OVO JE UDAR NA TRADICIJU I BIOLOGIJU: Hasanbegović bijesan zbog odluke Ustavnog suda

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zlatko Hasanbegović je u N1 Studiju komentirao odluku Ustavnoga suda prema kojoj istospolni parovi mogu udomljavati djecu, GUP te odnos zagrebačkog HDZ-a i Milana Bandića.

“Koliko ja vidim, odluka nije jednoglasno usvojena. Volio bih vidjeti sadržaj izdvojenih mišljenja“, komentirao je Hasanbegović odluku Ustavnoga suda.

Brak i obitelj je temeljna zajednica muškarca i žene. Fokus treba biti na olakšavanju procedure posvajanja djece heteroseksualnim parovima. Ključno je da djeca odrastaju u obiteljskom okruženju”, rekao je Hasanbegović.  “Ovo su marketinške ideološke manipulacije gdje konkretan slučaj pokušaja udomljavanja postaje neka vrsta ideološkog udara na tradicionalne i u zdravom razumu i biologiji utemeljene koncepte društva“, dodaje.

Hasanbegović se dotaknuo i zagrebačkog HDZ-a kojeg je nazvao potpodružnicom interesno klijentelističke mreže Milana Bandića. “Problem simbioze Bandića i HDZ-a u Zagrebu star je koliko i fenomen Milana Bandića, stariji je i od uloge gospodina Plenkovića. HDZ u Zagrebu ne postoji kao samostalna politička stranka, ona je potpodružnica stranke, interesno klijentelističke mreže Milana Bandića. To je jedna od njegovih frakcija”, rekao je Hasanbegović.

Sada je ušlo u fazu potpune travestije. HDZ je potražio alibi kako bi podržao GUP. Otišao je korak dalje – ne samo da nije odustao od dvojbenog GUP-a, nego ga nadogradio još dvojbenijim amandmanima”, osvrnuo se i na situaciju s GUP-om grada Zagreba.



“Sve će se prebaciti Štromaru koji će tjednima vijećati, a onda će doći i ljeto”, kazao je Hasanbegović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI