OVO SE NE VIĐA ČESTO: Uz šake radili i automobili! Žestoka tučnjava u Osijeku: Skupina mladića se mlatila i sudarala autima

Uistinu neobičan sukob u kojemu je sudjelovalo više osoba zbio se u noći između ponedjeljka i utorka u Bogdanovačkoj ulici u Osijeku a sve se brzo proširilo internetom.

Osim što se skupina mladića obračunavala šakama, obračun se nastavio i automobilima.

Na snimci se  najprije vidi kako dvojica tuku i cipelare jednog mladića ispred garaže, dok treći pokušava izvući vozača iz Mercedesa.

Zatim Mercedes u jednom trenutku kreće i zabija se u garažu, ispred koje je zamalo pregazio mladiće.

Trojica se potom vraćaju u Peugeot koji je parkiran malo dalje, no tu makljaža ne staje. Mladić kojeg su tukli ispred garaže sjeda u Mercedes na suvozačko mjesto te kreće unatrag, prilikom čega se dodiruje s drugim autom.



Nakon toga je krenuo naprijed, no ponovno se vratio u rikverc i udario Peugeot te mu razbio cijeli prednji kraj.

Mercedes nakon toga odlazi, a nekoliko sekundi kasnije i Peugeot.

Nitko od sudionika tučnjave ne živi u Bogdanovačkoj ulici, a sukob je, doznajemo od oca vozača BMW-a, krenuo ranije, javlja  Glas Slavonije.

“Sin je svratio do pekare u Svačićevoj ulici, gdje je prijatelj kupio pizzu. Tamo su bili ti mladići iz Peugeota, koji su mu nešto dobacili, no on nije reagirao. Potom su ih Divaltovom ulicom pratili do Croduxa na Trpimirovoj. Na pumpi je sin kupio sok, a kada je izišao, počelo je vrijeđanje te trojice. Jedan od njih počeo je udarati sinova prijatelja, a drugi je ciglom udarao po BMW-u. Sve su to snimile nadzorne kamere s pumpe i policija to zna”  kazao je otac vozača BMW-a za Glas Slavonije

Video pogledajte ispod.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI