OVOGA NISTE NI SVJESNI! HRVATSKA NA BUBNJU: Pogledajte šokantnu listu

Screenshot

Fortenova grupa ove godine u srpnju otvorila je mrežnu stranicu na kojoj nude veliki broj nekretnina koje su u vlasništvu kompanije, a riječ je o nekretninama čija se vrijednost procjenjuje na 40-ak milijuna kuna. Prije nekoliko dana, ponuda nekretnina na stranicama Fortenove ponovno je proširena pa sada vrijednost ponuđenih nekretnina seže do 120 milijuna kuna, što ne čudi budući da se radi o 143 vrijedne nekretnine.

Na stranicama Fortenove moguće je tako pronaći atraktivne stanove u Zagrebu, zemljište od 3255 m2 na Šalati, potom stan u Samoboru, ali i zemljište u riječkoj industrijskoj zoni. Nadalje, tu je zgrada bivšeg mlina u središtu Križevaca. Potom farma svinja u Rokovcima, a osim toga na ponudi su zemljišta u Dardi, gdje je nekoć bila farma peradi Kokingrad.

Zemljište kod Vukovara od 10 tisuća četvornih metara također je na bubnju, a radi se o nekadašnjem Konzumovom vlasništvu. Tu je i zemljište u Vinkovcima,  koje se procjenjuje na 1.4 milijuna kuna, a prostire na oko 60 tisuća metara četvornih te je u vlasništvu Pika Vinkovci plus. Tu je i niz drugih zemljišta također u Vinkovcima, a osim toga na popisu su i zemljišta u Belom Manastiru, Đakovu te Slavonskom Brodu, a najviše ih je u vlasništvu Pika Vrbovec te Belja plus.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI