OVRŠEN JE I KAPETAN VATRENIH LUKA MODRIĆ: Nećete vjerovati što mu ‘visi za vratom’! S trivijalnim dugom povezan uhićeni šef HRT-a

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vjerovali ili ne, sudbinu običnih hrvatskih smrtnika dijeli i naš nogometni reprezentativac i kapetan Vatrenih Luka Modrić, kojeg je nedavno ovršila Hrvatska radiotelevizija koju je u tom procesu zastupao odnedavno privedeni ravnatelj Kazimir Bačić.

Prijedlog je pred zagrebački Općinski sud poslan prije nego što je Bačić završio na “godišnjem odmoru” u Remetincu. Ovrha je inače objavljena u studenom prošle godine.

Naime, sporan je njegov nekadašnji stan u Maksimiru kojeg je kupio prije desetak godina, a kojega je prodao lani u srpnju.


Javna bilježnica Željka Maraslovac iz Zagreba lani u veljači ovjerila je prijedlog ovrhe nad Modrićem i to zbog trivijalnog duga u iznosu od 1008 kuna, dok je vjerovnik bio Hrvatski telekom.

Uz ovaj dug tu su troškovi odvjetnika i javnog bilježnika, ali i ovršnog postupka pa je za pretpostaviti da je time iznos osjetno porastao. Zanimljivo je da je HT dug predao Eos Matrixu, a rješenje o ovrsi postalo je pravomoćno lani u studenom.Uz tu staru ovrhu Modriću sada nad vratom visi dug od 240 kuna, koji se odnosi na neplaćenu pretplatu od travnja do lipnja prošle godine. Od nogometaša se traži da uz osnovni dug plati trošak ovršnog postupka pa se ovaj iznos penje na 1270 kuna, a u tom procesu HRT zastupa njihov ravnatelj koji je neslavno skončao zbog koketiranja sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI