PA IMA LI TOME KRAJA? Nova strahota u Lici! Muškarac silovao suprugu, maltretirao ju je i njegov otac

Dvojici muškaraca, 65-godišnjaku i njegovom 35-godišnjem sinu, jučer je određen istražni zatvor. Starijeg muškarca sumnjiči se da je godinama zlostavljao i ponižavao 26-godišnju snahu, dok je njegov sin optužen da je više puta silovao vlastitu suprugu.

65-godišnjak je od 2017. godine do 14. lipnja 2022. u obiteljskoj kući na području Udbine gotovo svakodnevno ponižavao svoju 26-godišnju snahu, što se intenziviralo od siječnja 2022. godine te je izazvalo kod nje osjećaj straha i uznemirenosti. Sve je kulminiralo 15. lipnja ove godine, kada je 65-godišnjak prijetio snahi što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za vlastiti život i živote njezine djece, proizlazi iz priopćenja koje je objavio DORH.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio 65-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

35-godišnjak dva puta silovao suprugu

 

Njegov sin je jučer ispitan zbog “osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv spolne slobode 15. i 20. lipnja 2022. u jednom mjestu na području Ličko-senjske županije”. Radi se o silovanju.



Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu je, na prijedlog ovog državnog odvjetništva, odredio istražni zatvor 35-godišnjem osumnjičeniku u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, dok je odbio prijedlog ovog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu najavljuje podnošenje žalbe u odnosu na dio rješenja kojim je odbijen prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI