(VIDEO) PA OVO JE DOSAD NEVIĐENO IZDANJE ŠKORE! Ovako još nikad nije grmio i govorio ‘Stvorio sam sebi, stvorit ćemo svima, tako mi Bog pomogao!’

Kandidat za gradonačelnika i grada Zagreba Miroslav Škoro(Domovisnki pokret) danas je bio u istočnom dijelu grada,  Sesvetama gdje je održao govor kakav bi mogla održati velika većina nezadovoljnih i ogorčenih građana grada Zagreba a kojih je jako puno.

“Bitno je kad asfaltiramo cestu da nam šahta bude u razini s asfaltom, i da ne lupamo svaki puta kada prelazimo preko te šahte, bitno je brate kad napravimo taj asfalt da ga za dva mjeseca ne buše, da ne zna ovaj iz telekomunikacija šta je napravio ovaj iz vodovoda, a njih dvojica zajedno ne znaju šta je napravio onaj iz kanalizacije, i onda dođe onaj iz struje i ponovno razruje popola. To je bitno. Bitno je da nam djeca i ljudi ne ginu preko pruge. Jeli to neka atomska fizika? Nije!”, kazao je danas Škoro kad je govorio o korjenitim promjenama koje su potrebne našoj metropoli.

“Ja sam tu zato što vas volim, nemam drugog razloga i ako sam stvorio sebi, stvorit ćemo svima, tako mi Bog pomogao”, žestoko je uzviknuo Škoro u Sesvetama.

Kako zadržati mlade,  i što im ponuditi

“I onda mene pitaju što možeš ponuditi mladi ljudima, ne znam ne znam odtkud bih počeo kad ih vidim. Stidim me! Gledam u pod. To moramo prominijeniti. Moramo promijenit kako se ta djeca obrazuju! Otkud se netko s 25 godina uopće ima pitati što mu je činiti! Loše je obrazovan! Zašto je loše obrazovan? Zato što je sustav nakrivo postavljen! Sustav je postavljen nakrivo gdje god na okreneš! U mirovinskom sustavu, u zdravstveno sustavu, obrazovnom sustavu, u sustavu upravljanja. što ćeš prvo promijenit? Promijenit ću vlast! Jedino tako možemo ići naprijed!” zagrmio je opet Škoro i izgovorio gorku hrvatsku istinu koja nas sve jako boli.



“Subotnje prijepodne proveo sam u Sesvetama, u ugodnom druženju s građanima najveće i najbrojnije zagrebačke četvrti. To je ujedno, gledajući prosjek starosti stanovništva, naša najmlađa četvrt i posebno mi je veselje bilo susresti mlade i djecu.

Nedopustivo je da Sesvete još uvijek nemaju osiguranu hitnu medicinsku službu, pedijatrijsku hitnu službu, kao ni dežurstvo ljekarni. Brojni su problemi vezani uz promet i komunalne usluge. Sesvete zaslužuju više! Omogućit ćemo stanovnicima kvalitetniju i bolju prometnu infrastrukturu, riješiti probleme nedostupnosti zdravstvenih usluga te adekvatnom komunalnom infrastrukturom osigurati uvjete za ugodniji život, poručio sam na Trgu Dragutina Domjanića u Sesvetama”, poručio je Miroslav Škoro putem Facebooka.

“Ovo je moj odgovor svima koji me pitaju što mi ovo treba. Ne treba meni ništa, jer imam sve. Ali želim da imaju i drugi. Tu nisam zbog interesa, niti straha. U ovu izbornu utrku ušao sam s punim srcem, s emocijom koju drugi nemaju. Tu sam zato što volim ovaj grad i sve koji žive u njemu. Spreman sam ići od kvarta do kvarta, od ulice do ulice i govoriti ljudima što ću i kako napraviti da njima bude bolje i da dobiju ono što zaslužuju, poručujem danas iz Sesveta”, kazao je između ostalog, no govor koji je održao danas najbolje da poslušate otpočetka do kraja:

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI