PA OVO JE SVE: NETFLIX ‘PRIZNAO KOSOVO’! Odmah se javio Vučić, sve ismijao i bocnuo Kosovare, a oni mu brutalno vratili!

Popularna platforma za za gledanje filmova i serija, Netflix napravila je jednu vrlo  zanimljivu stvar a koja je podigla bure u našem susjedstvu.

Naime stavila je na listu zemalja koje se mogu registrirati za praćenje njenih sadržaja i Kosovo. Albanski mediji ocijenili su kako je riječ o simboličnom priznanju države Kosovo, a o svemu se oglasio i srbijanski predsjednik  Vučić koji je ismijao zadovoljstvo na Kosovu.

Netflix je to učinio nakon rezultata peticije “Dodaj Kosovo kao zemlju na Netflixu”. Peticiju je potpisalo više od 37 tisuća ljudi.


U peticiji se tražilo da pri registraciji korisnici koji žele pretplatu preko interneta, mogu postaviti telefonski kod za Kosovo

“Dostojanstveno dostignuće”O svemu se oglasio i pokretač peticije Sovran Hoti koji se zahvalio svima koji su dali podršku peticiji i dlai mogućnost da se to i ostvari.

“Netflix je dodao Kosovo na listu zemalja sa predbrojem +383 na njihovoj platformi. Hvala svima što ste me podržali u ovom simboličnom… Ali dostojanstvenom dostignuću”. Napisao je on na Facebooku Hoti, nakon čega je stigao i komentar predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Vučić se sprdao s priznanjem Netflixa

“Vidim da čitav dan slave što ih je Netflix stavio na njihovu listu država. Stavio vas je na tu listu? Šta će vam UN i Interpol? Gledajte filmove, šutirajte loptu”, rekao je Vučić referirajući se na činjenicu da je Kosovo priznala nogometne orga FIFA i UEFA.

Ubrzo nakon toga, na Vučićevu izjavu se osvrnuo Hoti poručivši Vučiću kako su mu najdraži filmovi koje bi gledao 24.ožujak 1999, NATO zrak – Just Do it!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI