PA OVO NIJE ISTINA! U ZABOKU GREŠKOM JAVILI OBITELJI DA JE ŽENA UMRLA: ‘Već smo iskopali raku, morala sam odljepljivati osmrtnice po gradu!’

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Općoj bolnici u Zaboku došlo je do skandala kada su liječnici obavijestili obitelj da im je baka preminula. Sve je bilo spremno na sprovod kada im je konačno stigla obavijest da baka ipak nije preminula, javlja Dnevnik NOVE TV.

Naime, kako je ispričala Martina Grubišić (21) iz Andraševca, njezina baka bila je smještena u Općoj bolnici Zabok zbog problema s gušteračom.

Zbog korone nisu smjeli u posjet, a u međuvremenu je baka imala i moždani udar. Unatoč svemu, baka je bila dobro i uskoro je trebala biti puštena kući.

Već su iskopali grob
Međutim, iz bolnice je stigao poziv. Baka je preminula. Tijekom vikenda, obitelj je obavila sve pripreme za pogreb. Po gradu su postavljene osmrtnice, iskopali su i grob.

Kada su došli po baku, pozvali su ih na odjel. “Primila nas je liječnica, rekla da se ispričava, ali da je naša baka živa. Mama se odmah rasplakala i povikala da će ih tužiti”, kaže Martina. Obitelj je nakon toga baku odvela iz bolnice.



Odljepljivala sam osmrtnice
“Morala sam ići odljepljivati osmrtnice. Neke ljude smo obavijestili što se dogodilo. U 16 sati, za kad je zakazan sprovod, otići ću na groblje. Iako sam osmrtnice skinula, lijepila sam ih u subotu, stigli su ih ljudi vidjeti”, rekla je Martina.

Iz bolnice su javili da je došlo do zamjene imena.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI