(FOTO) PA TOME ZAISTA NEMA KRAJA: Sad se javio Plenković i otkrio da laže Milanović! ,,Normalni ljepotan” s Pantovčaka i suradnici su kontaktirali protokol ne i premijera!

Mislili ste da je prepucavanju kraj? Naravno da nije.

I dalje traje nadmudrivanje Plenkovića i Milanovića. Predsjednik i njegov ured poslalo je danas tijekom popodneva priopćenje kojim su tvrdili da Plenković laže oko protokola na Plitvicama i da je Ured predsjednika kontaktirao vladu oko protokola ( sve evidentirali i dokumentima za koje su kazali da su dokaz njihovih tvrdnji).

No opet se ovaj put javio Plenković koji koji kaže da laže predsjednik Milanović. I on je za to podastrio dokument kao dokazni materijal.

Priopćenje Vlade prenosimo u cijelosti.

,,Normalni ljepotan” s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom premijera oko obljetnice akcije “Plitvice”



S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije “Plitvice”, niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

“U maniri kompleksaša”

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije “Plitvice”, priopćili su iz Vlade i objavili zadnju e-mail poruku iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI