PA ZAR JE TO DOISTA IZGOVORIO? HDZ-ov zastupnik poslao dvije intrigantne poruke! Odmah se javio i Škoro odaslao zanimljiv odgovor

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Vlada je danas na svojoj sjednici i službeno raspisala lokalne izbore koji će održati u nedjelju 16.svibnja. Osmi su to lokalni izbori od samostalnosti. Od sutra kampanja i službeno može početi iako je ona kao što znamo već odavno i punom jeku.

Posebno će zanimljivo biti u Gradu Zagrebu gdje se traži naslijednik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Prema svim dosad objavljenim anketama i mišljenjima javnog mijenja prvi favorit izbora je Tomislav Tomašević, dok bi prema jučer objavljenim podatcima na uzorku od 800 ispitanika njegov suparnik u drugom krugu mogao biti HDZ-ov Davor Filipović.

Je li riječ o kandidatu HDZ-a?

Osim za čelnu funkciju grada, zanimljiva će biti i utrka za gradsko vijeće. Teško da će ijedna lista skupiti dovoljno glasova da sama stvori većinu te će se vjerojatno ići u postizborne koalicije i kombinacije.

Iako o njima još nije bilo govora danas je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić poslao dvije znakovite poruke.

 

Naime gostujući na N1 televiziji Bačić je istaknuo kako njihov “kandidat ima rješenja, nudi rješenja i ozbiljan program i da to građani prepoznaju u Tomislavu Tomaševiću”. Jeli Bačič to izgovorio slučajni ili namjerno, prosudite sami.



Ni tu nije bio kraj

U daljnjem hvaljenju kandidata Možemo zaustavila ga je voditeljica i kolegica opaskom da je riječ o Filipoviću.

No, Bačić ni tu nije stao. Naime, komentirajući ostale kandidate rekao je kako se “svojom kampanjom gospodin Tomašević pokazuje kao najozbiljniji kandidat i budući gradonačelnik”.

Cijelo hvalisanje Tomaševića od strane Bačića možete pogledati u videu ispod

Odmah je to u oko upalo i kandidatu za gradonačelnika i šefu Domovinskog pokreta Miroslavu Škori, koji kaže da mu se čini da je na pomolu nova koalicija u Gradskoj skupštini.

U jednom od rijetkih napada iskrenosti, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je izrekao koga u stvari podržava i obožava.

Ovaj istup je pravo objašnjenje stremljenja stranke bez ideologije u zajedničkoj velikoj ljubavi i koaliciji! Očekujem nove ankete gdje će Tomašević/Filipović i dalje rasti u duhu buduće velike koalicije”, napisao je Škoro o tome na svome Facebook profilu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI