PAVASOVIĆ VISKOVIĆ KOMENTIRAO NAVIJAČKE NEREDE: ‘Nema opravdanja za napad na policajce, rasprava o tome uopće nije potrebna’

FOTO: FaH

Navijačke nerede koji su se dogodili u subotu na odmorištu Desinec u emisiji “U mreži prvog” Hrvatskog radija komentirao je odvjetnik i bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković. Istaknuo je kako je to bilo “tragično, loše i nepotrebno te da se dogodilo štošta lošega”.

“Treba raditi na tome da se takav događaj ne ponovi nikada i svatko treba preuzeti svoj dio odgovornosti. U budućnosti treba ispraviti ono što nije valjalo”, naglasio je Pavasović Visković.

Govoreći o napadu na službene osobe, rekao je kako “rasprava o tome uopće nije potrebna”.

“Nema opravdanja i nema razloga za napad na službenu osobu i tu nema nikakvog ali ni zareza. Moramo se postaviti jasno tako i poslati jasnu poruku”, istaknuo je.

Podsjetimo, u subotu navečer nakon utakmice Dinama i Hajduka, došlo je do masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije kod odmorišta Desinec na autocesti A1. U sukobima je sudjelovalo više stotina osoba. Četiri osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili. Ozlijeđeno je 20-ak policajaca i 14 navijača.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI