PAVLIČEK I PENAVA ZAGRMJELI IZ SABORA ‘To je presedan kojeg nema nigdje, DORH zapravo mijenja Vladu’

Screenshot: N1

Predsjednik Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista, Marijan Pavliček, komentirao je najave o rekonstrukciji Vlade.

“Rekonstrukcija Vlade je u najmanju ruku tragikomična. Moramo imati u vidu da je u šest godina vladavine Andreja Plenkovića zbog sumnje u korupciju Vladu napustilo više ministara nego u vrijeme vladavine Ive Sanadera, koji je sinonim za korupciju”, rekao je Pavliček.

Ova Vlada više nema legitimitet te da se u rekonstrukciju ide zbog pokretanja istraga. “Trebamo prijevremene izbore, hrvatski građani nemaju više vremena za čekanje i ne mogu proći još dvije godine uzalud”, rekao je Pavliček.

Komentirao je i najave da bi Davor Filipović mogao biti zamjena za Tomislava Ćorića na mjestu ministra gospodarstva.

“Mijenjat ćemo lošeg – lošijim. Gotovo da i ne vidim svijetlu točku u postojećoj Vladi, ali ono što treba boliti hrvatske građane je da se ministri mijenjaju zbog sumnje u korupciju. To je presedan kojeg, mislim, nema nigdje”, rekao je Pavliček.



Predsjednik Domovinskog pokreta, Ivan Penava, na pressici u Saboru, žestoko je komentirao najavljenu rekonstrukciju Vlade.

“Sudbena vlast mete izvršnu vlast, zato što izvršna vlast radi protuzakonito”, rekao je Penava.

Floskulama je nazvao izjave da je predsjednik Vlade, Andrej Plenković, dobio zeleno svjetlo za rekonstrukciju Vlade. “Jedina je istina da DORH mijenja Vladu i da oni rade rekonstrukciju Vlade. Ovo je očajnički pokušaj zadržavanja na vlasti”, poručio je Penava.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI