PAVLIČEK IZ SUVERENISTA O SKRIVANJU POTPISA: ‘Nitko ne skriva nikakve potpise, to je notorna laž!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Marijan Pavliček iz Hrvatskih suverenista za N1 je komentirao medijske navode da Suverenisti skrivaju potpise i da ih namjeravaju dati kolegama iz Mosta.

Opovrgnuo je te tvrdnje i rekao da “nitko ne skriva nikakve potpise”.

“Potpisi su uništeni bili i pohranjeni prije toga prema svim zakonskim propisima. Mi razgovaramo zbog tekstova jednog novinara koji već nekoliko tjedana pokušava lažne teze plasirati u javnosti gdje se drži prvenstveno dvije teme, a to je da su Suverenisti prema njegovima riječima skupili manje od 100 tisuća potpisa što je notorna laž, isto tako da Hrvatski suverenisti imaju namjeru te potpise donirati ili dati kolegama iz Mosta za drugu referendumsku inicijativu što je također notorna laž”, rekao je Pavliček.

Dodao je kako su “Suverenisti bili inicijatori prikupljanja potpisa referendumske inicijative ‘Zaštitimo hrvatsku kunu’, a postojao je organizacijski odbor koji je bio zadužen za provedbu”.

“Svi ti potpisi su bili pohranjeni na dvije lokacije – u stranačkim prostorijama u Vukovaru i u Zagrebu, a nakon toga je došlo i do uništenja stranačkih potpisa”, istaknuo je.



Još jednom je ponovio da su svi potpisi uništeni i da nikome nije palo na pamet ustupiti ih nekome drugome.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI