PENAVA IZRAVNO PROZVAO BIVŠU STRANKU: ‘Sve objede protiv mene su zapravo protiv moje obitelji, sve je to maslo HDZ-a!

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Lokalni izbori se bliže a posebno će zanimljivo i kao uvijek biti na istoku Hrvatske i u Gradu heroju Vukovaru.

Posebno stoga što se očekuje veliki udar na mjesto Ivane Penave koji je naravno na prošlim lokalnim izborima na mjesto gradonačelnika izabran kao kandidat HDZ-a. Poznato je takođeer da je Penava prošle godine izašao iz HDZ-a i novi mandat gradonačelnika traži kao nezavisni kandidat.

Kampanja je već u punom jeku i prije samog služenog početka. A u posljednje vrijeme sve se više priča o o aferama i imovini vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

On krivicu za sve to i provalu svih priča u medije svaljuje na svoju bivšu stranku koja mu kako kaže pokušava sabotirati kampanju.

“Jasno je da su tu službe uključene i imam podatke koji su centri u to uključeni i to je dio političkog folklora. Nisam čak u pitanju ni ja nego nekretnine moje obitelji. Recikliraju se stvari stare dvadesetak godina”, rekao je o svemu Penava.



Dodao je kako su ga prije nekoliko godina hvalili i sam premijer Andrej Plenković i HDZ, a sada se izvlače razno razne teme.

“U HDZ-u znaju da sam ja prvi gradonačelnik Vukovara koji je 2017. pobijedio u prvom krugu i što će drugo nego dizati paniku. Ja sam čovjek koji u životu nije bio na sudu i imao potvrđenu kaznenu prijavu. Oni nisu podnijeli odvjetništvu ništa. Ako sedam godina nije bilo ni jedne mrlje, nadam se da će tako ostati i dalje. No, protukandidati imaju problem s korupcijom, a to nije samo HDZ”, naglasio je Penava.

A o samom očekivanju od izbora u svibnu Penava je decidiran: “Na rubu smo prvog kruga u želimo završiti tu priču. To vam dovoljno govori što građani misle te o panici u SDP-u, a poglavito u HDZ-u”, rekao je o ishodu izbora Ivan Penava.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI