PENAVA: ‘U nedjelju će se u Zagrebu dogoditi referendum! Da živim u Zagrebu, dao bih glas Miroslavu Škori’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Stipe Mlinarić Ćipe, zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru i vukovarski dragovoljac, pozvao je sve hrvatske branitelje u glavnom gradu da zajedno sa svojim obiteljima u nedjelju izađu na izbore i svoj glas daju dr. Miroslavu Škori: “Ovo u Zagrebu nisu izbori, to je referendum na kojem ćemo odlučiti tko će u sljedeće četiri godine voditi hrvatski glavni grad. Hoće li ga voditi oni koji znaju izvlačiti novce i dobro živjeti na tuđi račun, oni koji su u Skupštini dobili toliko mjesta ili će ipak postojati ravnoteža, pa će ih zaustaviti gradonačelnik Miroslav Škoro”.

ĆIPE ZAHVALIO THOMPSONU, DABRO PROZVAO TOMAŠEVIĆA ZBOG MIGRANATA!

Stipe Mlinarić se u Bujici posebno zahvalio Marku Perkoviću Thompsonu koji je fanove putem društvenih mreža pozvao da na nedjeljnim izborima “spriječe dolazak ekstremne ljevice”: “Od Marka sam to očekivao, on je hrvatski branitelj, to je hrvatska duša. Najvažnije je da izađemo na izbore”, rekao je između ostalog.

Uz Mlinarića je, u jednoj od najdinamičnijih Bujica, gostovao i favorit utrke za župana Vukovarsko-srijemske županije, Josip Dabro, koji je upozorio da se Slavonija prazni:

“I mi u Vukovarsko-srijemskoj županiji imat ćemo u nedjelju referendum,” izjavio je Josip Dabro, kojeg podupire Domovinski pokret: “Po prvi puta imamo priliku s novim ljudima i novom politikom krenuti naprijed i izvući našu županiju iz gliba u koji su je uvalili oni koji stoje iza Davora Dekanića i kojima je 62 posto birača već u prvome krugu poručilo da žele promjene i ne žele ovakav HDZ.”



IVAN PENAVA: “Da živim u Zagrebu dao bih glas Miroslavu Škori i ne bih o tome razmišljao niti jedne sekunde!”

U emisiju se uživo iz Grada heroja javio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji je dao snažnu potporu Josipu Dabri u utrci za župana, ali i Miroslavu Škori uoči drugog kruga zagrebačkih izbora: “Da živim u Zagrebu dao bih glas Miroslavu Škori i ne bih o tome razmišljao niti jedne sekunde! Tako razmišlja svaki normalan, domoljuban čovjek koji razmišlja trezveno, koji razmišlja u interesu hrvatskog naroda i koji razmišlja u interesu svih građana Republike Hrvatske.”

“U Dan državnosti će se u Zagrebu zaista dogoditi referendum”, složio se Penava s gostima u studiju: “U nedjelju biramo između onoga što je naša tradicija i naša vjera, onoga tko se zalaže za obitelj i kome je to bitno – i onih koji su sve suprotno od toga, koji misle da u našoj državi mogu raditi što hoće, da Hrvati ovdje nemaju nikakva prava i da svi drugi mogu imati veća prava od nas.”

STIPO MLINARIĆ ĆIPE: “Ni ‘laste’ im neće pomoći!”

“I Penava i Škoro će biti gradonačelnici,” uvjeren je Stipo Mlinarić Ćipe, a posebnu poruku poslao je Plenkovićevom kandidatu za gradonačelnika Vukovara, Nikoli Mažaru: ”Neće im ni ‘laste’ pomoć! Odletit će i ‘laste’ i Mažar, a Ivan Penava će biti gradonačelnik hrvatskog Vukovara.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI