PERNAR SAMO RADIKALNO: Ministar Marić treba odstupiti, a Todorića treba uhititi!

Patrik Macek/PIXSELL

"Zašto na isti način na koji su kolegu Sauchu vodili u pritvor, zašto na isti način gospodin Ivica Todorić koji je izvarao dobavljače za 16 milijardi kuna, napravio je prevaru u gospodarskom poslovanju jer je izdavao mjenice bez pokrića koje se ne mogu naplatiti, zašto njega policija ne vodi?", pita se Pernar

Saborski zastupnik Ivan Pernar u ime Kluba zastupnika Živog zida i SNAGA-e izjavio je da bi ministar financija Zdravko Marić trebao odstupiti, ocijenivši da ne radi svoj posao.

“Smatram da bi Marić trebao odstupiti jer ne samo da je propustio učiniti ono što trebao, već je činio što nije smio činiti, a i u jeku ove krize ništa ne radi”, izjavio je Pernar.

“Iako je (Marić) bio upućen u stanje u Agrokoru jer je bio unutra, dozvolio je da mu se da kredit HBOR-a, iako je znao da će doći do sloma”, dodao je Pernar.

Na svojem se Facebook profilu potom okomio na Ivicu Todorića u jeku rasprave o Agrokoru:

“[zašto Todorić već nije u pritvoru?]



Sjećam se kada smo bili u ovom Saboru, glasali smo o skidanju imuniteta našem kolegi Sauchi, danas na žalost nije ovdje. Što je bilo? Zbog 500 tisuća kuna je taj čovjek završio na stupu srama, bio je demoniziran i sotoniziran putem svih medija. Sjećam se kad je sa onom torbom hodao niz Gornji Grad, pratile su ga sve kamere i na kraju je završio u Remetincu.

Za 500 tisuća kuna navodne štete koju je on napravio!

Danas mi imamo situaciju da je jedna druga osoba, Ivica Todorić koja čak ni nije saborski zastupnik, niti ne izlazi na izbore izvarao dobavljače za 16 milijardi kuna putem mjenica bez pokrića! Čovjek je davao mjenice u iznosu 16 milijardi i dobavljači su ih uzimali, znao je da se oni neće moći naplatiti i on se smije u dvorcu.

Smije se u Kulmerovim dvorima i gleda ovu raspravu i misli si trla baba lan da joj prođe dan. Smije nam se kako smo glupi, mi se ovdje mučimo zbog kaše koju je on zakuhao.

Zašto na isti način na koji su kolegu Sauchu vodili u pritvor, zašto na isti način gospodin Ivica Todorić koji je izvarao dobavljače za 16 milijardi kuna, napravio je prevaru u gospodarskom poslovanju jer je izdavao mjenice bez pokrića koje se ne mogu naplatiti, zašto njega policija ne vodi? Da li je to možda zato što ga DORH štiti, jer su sve državne institucije u njegovoj službi jer je on zapravo stvarni gospodar ove zemlje?”, napisao je Pernar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI