PERNAROVA NAJAVA RATA REINERU: Svaki put kad me prekine, ja ću ići do kraja!

Twitter

"Nedopustivo je da se jednom saborskom zastupniku, mojem kolegi Bunjcu, uzima mobitel dok snima, a sve s ciljem cenzure. Cenzure, koja je Ustavom zabranjena.

U srijedu se u Saboru zastupnik Živog zida Ivan Pernar očitovao o prošlotjednom verbalnom sukobu s tada predsjedavajućim Željkom Reinerom, a koji je eskalirao Pernarovim izbacivanjem iz Sabora.

“Nedopustivo je da se jednom saborskom zastupniku, mojem kolegi Bunjcu, uzima mobitel dok snima, a sve s ciljem cenzure. Cenzure, koja je Ustavom zabranjena.

U 25 godina Sabora nije se dogodilo da se nad nekim onakva sila primjenjuje. Nije bilo slučaja kao što je primjena sile nada mnom po direktivi Željka Reinera”.

“Želim se ovom prilikom izboriti za slobodu, ne samo svoju, nego i svih drugih zastupnika.
Gospodo iz HDZ-a, vas ima 20 puta više od zastupnika Živoga zida, pa ako smatrate da smo mi u krivu, javite se za raspravu, sudjelujte u njima, a ne da je sabornica prazna i da vas nema. Javljajte se za replike i o svemu možemo raspravljati.

A ja najavljujem – svaki idući put kad me Reiner bude prekidao, ja ću ići do kraja, sve dok me saborska straža ne iznese. Smatram da Reiner nema to pravo da me ometa u onome što želim iznijeti, jer sam zato izabran ovdje od strane naroda”, kazao je Reiner.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI