PETEK MALO OČEŠAO DOLENEC: ‘To je poprilično banalan izjava s njene strane, to naprosto nije moguće’

Facebook

Zastupnik u skupštini Grada Zagreba Renato Petek u Newsroomu je komentirao najavljene otkaze u zagrebačkom Holdingu.

“To nije ništa novo. Prije mjesec i pol dana u razgovoru sa sindikatima između Uprave, opet su u javnost iscurile neke informacije da se priča o višku od 750 radnjih mjesta upravo u administraciji i na rukovodećim pozicijima. Sad je ta brojka nešto manja, no meni je i dalje kao zastupniku nedostupan cijeli plan restrukturiranja i rada Holdinga za sljedeću godinu”, rekao je Petek.

Navodi da je o tome razgovorao i s koalicijskim partnerima. “Bilo je spomena da će se krenuti u tom smjeru. To je bilo očekivano i od strane građana, s obzirom da su očekivalu promjenu. Građani žele vidjeti efikasniju gradsku upravu pa tako i svaku od ovih gradskih tvrtki i zanima ih hoće li doći do poskupljenja nekih usluga,” kazuje Petek.


Petek se osvrnuo i na najave zamjenice gradonačelnika Danijele Dolenec koja je kazala da će se “ekipi iz Holdinga nuditi da iz ureda pređu u operativu, treba vozača”.

“Pomalo je banalno reći da će netko iz ureda sjesti u kamion Čistoće ili voziti kosilicu jer naprosto to nije moguće. Netko tko ima B kategoriju ne može voziti kamion, možda može voziti bicikl u Čistoći ako će pristati uopće na takvu promjenu ugovora”, pojašnjava gradski  zastupnik Renato Petek.Facebook Comments

Loading...
DIJELI