PETEK ‘SPUSTIO’ MARASU, ALI MU BIVŠI MINISTAR NIJE OSTAO DUŽAN: Svemu je ‘kriva’ fotografija s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom

Facebook

Donedavni nezavisni gradski zastupnik Renato Petek postao je član SDP-a, a najavljuje i kandidaturu na unutarstranačkim izborima.

U četvrtak je objavio post na svom Facebook profilu u kojem je Gordanu Marasu “zahvalio na čestitci”.

Podsjetimo, Maras se pobunio i rekao je kako je to “jadno, a njemu su rekli da mora čekati”.


“Hvala kolegi Marasu na čestitci. Drago mi je, vjerujem i njemu, da se SDP Grada Zagreba uspješno čisti od onih kadrova kojima je u prvom planu bila osobna do(bro)bit, a neke je u stranku primio još Milan Bandić. Uz stisak ruke i šeretski osmijeh. Okrenimo novu stranicu i radimo zajedno na jačanju zagrebačke organizacije SDP-a kojoj će u fokusu biti rješavanje problema Zagrepčana uz brigu o socijalnoj pravednosti, jednakosti i solidarnosti”, napisao je Petek na Facebooku.

Na to mu Maras nije ostao dužan već je stavio komentar ispod Petekovog posta:“Mene nije primio u SDP Bandić, od njega nisam imao nikakvu korist, a to da te ne vodi vlastiti interes mi je drago. Bio bi ipak malo uvjerljiviji da nisi dobio od SDP-a skupštinski mandat i da se nakon dva dana članstva ne želiš kandidirati u vodstvo stranke. P.S. Ova rijetka slika mene i Bandića je nastala na nekoj konferenciji gdje sam ja bio u funkciji ministra, a on gradonačelnika i već odavno nije bio u SDP-u. Vjerojatno ih ti osobno imaš puno više od mene”, odgovorio mu je Maras.

Očekujemo daljnju Petekovu reakciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI