PETERNEL KOMENTIRAO ‘ŠUŠUR’ OKO MUNDIALA: ‘Jedni kukaju što hoteli koštaju po pet tisuća eura noć, drugi vrište da neće spavati u nekim limenkama u pustinji. Svima je zajedničko da su im krivi Arapi’

Foto: Cropix

Predsjednik zagrebačke podružnice Domovinskog pokreta Igor Peternel komentirao je sve informacije i kontroverze u vezi Svjetskog prvenstva u Kataru.

Naime, žalili su se navijači na preskupe karte kao i organizaciju putovanja, a djelu je smetalo što se omiljeno prvenstvo nije odigralo tijekom toplog ljeta. Sve više osoba iz javnog i političkog života poziva na bojkot pošto se u Katru ne mari za ljudska prava koliko na Zapadu. Peternel je imao potrebu sve komentirati.

Ovo je njegova objava na Facebooku.

“Jedni kukaju što hoteli koštaju po pet tisuća eura noć, drugi vrište da neće spavati u nekim limenkama u pustinji i piti desalinizirano more, treći su ljuti zbog piva, četvrtima nije jasno zašto bi svjetsko prvenstvo gledali u adventsko doba, peti su zabrinuti za ljudska prava. Svima je zajedničko da su im krivi Arapi.
Zaboravljaju međutim da mi zapadnjaci navodno gospodarimo svime. Niti su Arapi šefovi FIFA, nikada nisu ni bili, niti je sjedište svjetskih organizacija u Dohi.
Nitko ”zapadnjacima” ne brani da budu i dalje šefovi, da se pije pivo, gledaju tekme ljeti i da sve bude kao nekada. Problem je samo što ako želiš biti šef onda se ne možeš prodati Arapima, pokupiti lovu pa dalje glumiti šefa.
To nekako ne ide!”, napisao je Peternel na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI