PETERNEL PISAO O ANKICI LEPEJ PA MU STIGAO ŽESTOK ODGOVOR! Juričan mu poručio: ‘Škorin konjušaru i zgubidane pišam po tebi’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

U srijedu je Hrvatskom odjeknula vijest da je preminula Ankica Lepej, osoba koja u velikom dijelu javnosti ima status najpoznatije hrvatske zviždačice, “ona koja je razotkrila Tuđmana”.

Za Igora Peternela pak  iz Domovinskog pokreta Ankica Lepej je “parapolitička aktivistica”.

“Može li mi netko objasniti po čemu je Ankica Lepej bila zviždačica? Žena je otkrila sadržaj privatnog računa klijentice leftard novinama i prekršila bankarsku tajnu. Osnovu bankarskog poslovanja. Na računu čak i nije bio neki sporan iznos zbog kojeg bi ta informacija predstavljala javni interes.

Žena je umrla, žao mi je zbog toga, ali nemojmo stvarati heroine od ljudi koji to nisu. Ankica je možda pomogla ljevici da preuzme vlast, ali ne kao zviždačica već kao bankarska zlorabiteljica položaja i ovlasti – parapolitička aktivistica”, napisao je Peternel na Facebooku.



No ubrzo je na sve ovo žestoko odgovorio redatelj Dario Juričan.

“Dragi moj Igore Peternel, gledam te kako po tko zna koji put presvlačiš svoju košulju i kaput u nešto što misliš da bi se narodu moglo svidjeti. Tvoj mentor Čičak je imao bolje lice  on bi skinuo gaće kad bi mu se neka čast ukazala. Svoje lice kao paštetu si spreman nanijeti na bilo kakav kruh, pa čak i onaj koji više nitko s poda ne bi podigao.

 

Pišem ti jer baš čitam tvoj zluradi komentar o Ankici Lepej, nema tu nimalo ljudskosti čak ni za trženje, što si nekad znao. Nećeš nikome moći prodati priču da je Ankica Lepej otišla kao neka zgubidaška službenica i lijeva kvazizviždačica aktivistica u tamo nekoj banci. Možda jedino Kolakušiću koji, dok okuplja oporbu, tumara u bespućima naše povijesne zbiljnosti”, napisao je Juričan u prvom dijelu objave. Nastavio je u istom tonu.

“Za početak, nećeš je prodati jer si ti jedan lijevi zgubidanski aktivist obučen u bivšeg Škorinog konjušara. To što se sada presvlačiš u proizvođača zluradosti bi ti – znaš i oprostio jer se sjećam dobro i pohvaljujem te kako si meketao da se trebalo pozlatiti Milanovu čast počasnim doktoratom. Tada si zajedno sa Slobodanom Prosperovom Novakom pazio na neovisnost Sveučilišta, pa izjavljivao kako si neutralan pri dodjeli zločasnog doktorata tada jezivom zombiju Milanu Bandiću.

Tu smrt, priznat ću ti, jednako kao i ti, ja preboljeti ne mogu. Pokoj mu duši, počivao u miru naš dragi Mile! Pokušaj šutanja u grobu Ankice Lepej kako bi se svrstao u regimentu tuđmanovskog konjušara ti je zaista bijedan. Osim što je bijedan, on je i bez pameti. Pišam po tebi. Gradonačelnik svemira”, zaključio je Juričan u svojoj objavi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI