PETERNEL PONOVNO ZAGRMIO: ‘Pročitana su knjiga, žele uvesti jednoumlje tako što se ljude omalovažava!’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Domovinski pokret je već  više puta istaknuo da je protiv Covid potvrda a i oko obaveznog cijepljenja i samog poticanja na cijepljenje građana.

Njihov saborski zastupnik Igor Peternel ponovno se o svemu oglasio na Facebooku braneći svoje stavove a pritom nije štedio političke suparnike.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

 

Potpuno je pogrešno i deplasirano od političara tražiti da pozivaju građane da se cijepe ili da se ne cijepe. To nije posao političara. Političari bi trebali jasno komunicirati da je to stvar punoljetne osobe i njezinog izabranog obiteljskog liječnika koji ima uvid u zdravstveni karton te osobe.



Osobni liječnik je taj koji nekome daje preporuku da se cijepi odnosno da se ne cijepi na temelju procjene individualnog rizika. Punoljetna osoba na kraju odlučuje! Sve ostalo je jeftini populizam!

Posao političara je govoriti o zakonitosti, o ustavnosti , o ljudskim pravima…

Namjerno se u javnom prostoru baca magla na način da se sve to skupa svodi na političare navodno vaksere i političare antivaksere. Namjera je pod krinkom borbe za život i zdravlje građana ubiti važne rasprave, uvesti jednoumlje na način da se jedne omalovažava, a druge uzdiže !

Tko relativizira idiotske mjere taj je po njima za smrt građana!

Pročitana su knjiga!

Pokazatelj tog ludila su inkvizicijski procesi koje liječnička komora pokreće protiv svojih kolega i današnji vapaj novinarke Sanje Modrić da mediji trebaju ignorirati sve koji drugačije misle!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI