PETERNEL RASPALIO: Evo kako je u isti koš strpao gužve na granicama i onečišćenje u Slavonskom Brodu!

screenshot

"Mi nemamo vlada poput slovenskih, a koje se ne daju zezati i brinu isključivo o interesu svojih građana!! Da imamo, danas bi tamo bio normalan zrak, a incidencija karcinoma u djece ne bi obarala rekorde”, napisao je Peterner

Potpredsjednik HHO-a, Igor Peternel, na svojem se Facebook profilu osvrnuo na situaciju na graničnim prijelazima, odgovornost Vlade i zagađenje u Slavonskome Brodu. Što ga je i zašto najviše naljutilo pročitajte u nastavku:

“Slovenci nisu zadovoljni našim ponašanjem oko arbitraže pa su se sjetili da imaju pravo striktno brinuti o šengenskoj zoni zbog opasnosti od terorista koji naravno putuju isključivo automobilima. Stanovnici Slavonskog Broda imaju nesreću sto oni nemaju vladu koja bi “striktno kontrolirala” vanjsku granicu EU prema BiH, formirala kaos i kilometarske kolone sve dok u Bosanskom Brodu vlasnici rafinerije i Republike Srpske ne shvate da nismo njihovi idioti koje ce trovati! Mi nemamo vlada poput slovenskih, a koje se ne daju zezati i brinu isključivo o interesu svojih građana!! Da imamo, danas bi tamo bio normalan zrak, a incidencija karcinoma u djece ne bi obarala rekorde”, napisao je na svom Facebook profilu Igor Peternel.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI