Peternel smatra kako su “Plenkoviću poželjni kandidati i Kolinda i Milanović”

screenshot

“Plenkovićevu većinu u parlamentu i onako drže Milanovićevi ljudi – bivši šef kabineta, potpredsjednika Vlade i ministar zdravstva – pa sukladno tome, možemo reći da su i Milanović i Kolinda za Andreja Plenkovića poželjni kandidati,” izjavio je u Bujici na Z1 televiziji građanski aktivist dr. Igor Peternel.

“Nominalno lijevi predsjednik dobro bi došao Plenkoviću u lažnoj percepciji da pripada ‘desnom centru’, dobra bi mu bila i Kolinda jer bi teško HDZ-ovcima objasnio još jedan poraz, a jedino mu ne odgovara pobjeda Miroslava Škore jer nije čovjek stranačkog establishmenta i samim time nije nikome ništa dužan”, pojasnio je Peternel.

PETERNEL: NE BIH SE ZAČUDIO DA KLADIONICE U PONUDU STAVE MOGUĆNOST PLENKOVIĆEVOG ANGAŽMANA U BRUXELLESU!

Profesor Peternel je komentirao priče o Plenkovićevom mogućem odlasku u Bruxelles:

“Ispod razine je da premijer jedne suverene države, usred mandata, uopće kalkulira s mogućnošću prihvaćanja nekog drugog posla. Međutim, po Plenkoviću se vidi da on u tim glasinama naprosto uživa, da to godi njegovoj taštini, pa se ne bi začudio i da se mogućnost njegovog odlaska u Bruxelles nađe u ponudi neke od kladionica, s odgovarajućim koeficijentima!



“Isto vrijedi i za predsjednicu, koja narodu preporučuje ostanak u Hrvatskoj, navodno se zalaže za demografiju, a istodobno sebe vidi u inozemstvu i tješi nas kako će umirovljeničke dane provesti u domovini,” nadovezao se dr. Peternel, komentirajući Kolindinu izjavu da u svijetu za nju ima posla.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI