Peternel: ‘Toliko su jadni da mi ih je žao. Četiri godine vlast temelje na suradnji s Pupovcem i ostacima Vesne Pusić’

Screenshot

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore oštro se na Facebook profilu obrušio na HDZ i optužbe koje Domovinski pokret trpi zbog novog koalicijskog partnera Stranke umirovljenika.

Peternel je ponovio u kakvoj su Andrej Plenković i HDZ saborskoj većini protekle četiri godine te s kime obnašaju vlast.

“Velika, snažna i neustrašiva nacionalna stranka koja četiri godine vlast temelji na suradnji s Miloradom Pupovcem i ostacima tvorevine Vesne Pusić optužuje preko priopćenja svog potpredsjednika tek osnovanu , novu stranku zbog suradnje s umirovljenicima”, napisao je Peternel i dodao da im na novinarske konferencije šalju “atentatore s osječke televizije”.

“Troše na nas svoje dragocjeno vrijeme, šalju nam na pressice amaterske atentatore s osječke televizije , a navodno nas se ne boje! Toliko su jadni, očerupani, uplašeni i patetični … sve mi ih dođe žao”, napisao je Igor Peternel.

Podsjećamo, Domovinski pokret ovog je tjedna postao jači za brojna imena s desnog spektra, a ojačao se i Strankom Umirovljenika Lazara Grujića. Upravo je Lazar Grujić, zbog višegodišnjeg sudjelovanja u politici s nekoliko političkih opcija, postao glavna meta koju ciljaju iz HDZ-a i ostalih Škorinih izbornih konkurenata.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI