PETKOVIĆ DONIO NOVU POBJEDU DINAMU! Slavlje u Šibeniku pomutila ozljeda Šutala, Ivanušec zabio majstorski pogodak

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Nogometaši Dinama nakon velikog trijumfa protiv Bode Glimta  i ulaska u Ligu prvaka gostovali su u 7. kolu Supersport HNL-a na Šubićevcu protiv Šibenika te su nastavili pobjednički niz. Slavili su s 2:1 golovima Ivanušeca i Petkovića dok je za Šibenik privremeno izjednačio Mina.

Prvi gol vidjeli smo u 35. minuti nakon brze napadačke tranzicije Dinama. Martin Baturina je povukao i dao loptu Luki Ivanušecu na lijevoj strani, a on je ušao u sredinu i prekrasnim udarcem desnom nogom pogodio rašlje. Rogić je bio nemoćan.  Šibenik se vrlo brzo i ekspresno izjednačio.

Nakon kornera u velikoj gužvi najbolje se snašao Kolumbijac Marcos Mina, koji je snažnim volejem neobranjivo pogodio kut gola Dominika Livakovića. Utakmica je odlučena u 63.minuti netom nakon što je Petković ušao u igru. Strijelac za domaće Mina promašio je loptu i udario Menala u svom kaznenom prostoru a sudac Bel pokazao je na bijelu točku.  Petković je preuzeo odgovornost i pogodio iako je Rogić pogodio stranu udarac je bio previše precizan. Jedino što Čačića može zabrinuti je ozljeda Boška Šutala koji je iznesen s terene nakon što je slomio nogu.

Vodeći Dinamo sada ima 19 bodova, pet više od drugog Slavena Belupa, a 10 više od trećeg Hajduka koji ima tri utakmice manje. Šibenik je ostao šesti sa sedam bodova.

U sljedećem kolu Šibenik gostuje u Osijeku, a Dinamo dočekuje Rijeku.



 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI