PETRAČA IPAK NAPAO VJEKO SLIŠKO! Prišao mu sleđa i pitao: ‘Je l’ znaš ti tko sam ja?’

Screenshot

Muškarac koji je u subotu teško ozlijedio Hrvoja Petrača je Vjeko Sliško (29), a njegov odvjetnik Milko Križanović tvrdi da je Sliško samo pružao otpor. “Dinamika događaja snimljena je na nadzornim kamerama”, rekao je Križanovć za dnevnik.hr.

On i njegov branjenik trenutačno su u policijskoj postaji u Heinzelovoj ulici, gdje čekaju ispitivanje.

Na pitanje kako to da se Sliško branio a Petrač je ozlijeđen, odvjetnik je rekao kako će sve pokazati kriminalističko istraživanje.

Križanović nije htio reći gdje je Sliško bio od subote do dolaska u policiju.

“Nije bio nigdje. Bio je u Zagrebu”, rekao je kratko.Inače, Vjeko Sliško je sin Marka Sliška ubijenog 2002. godine te nećak Vjeke Sliška ubijenog 2001. godine.

Podjećamo, Petrač i napadač navodno su se slučajno sreli ispred hotela Esplanade. Obojica su bila na događanjima koja su bila organizirana u hotelu.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je prišao Petraču sleđa te ga pitao: “Je l’ znaš ti tko sam ja?” Nakon što su se porječkali, Petrač je navodno prvi šakom udario muškarca koji mu je prišao, nakon čega mu je on uzvratio. Petrač je pao na pod, a muškarac ga je nastavio udarati nogama.

Petrač je navodno prilikom pada slomio nogu, a zadobio je i ozljede rebara i glave.

Iz PU zagrebačke danas su samo šturo objavili: “Muškarac rođen 1989. godine nalazi se u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke na kriminalističkom istraživanju”.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI