PETRINA ŽESTOKO NAPAO I IZVRIJEĐAO GRMOJU! ‘Sakrij se u mišju rupu, da ne vide koliki si licemjer, vi ste HDZ doveli na vlast’

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Načelnik Primoštena i predsjednim županijske skupštine , Stipe Petrina, jučer se na Facebooku obrušio na Nikolu Grmoju i Most.

Komentirao je prosvjed koji se planira održati u Zagrebu ispred središnjice HDZ-a, 10. rujna, kojeg organizira Inicijativa Slobodni zajedno, a podržava Most. Članovi te stranke na društvenim mrežama pozivaju građane da dođu na prosvjed uz pitanje ‘Koliko vas je spremno doći?’, a Petrina smatra da time vrijeđaju one kojima se obraćaju.

‘Grmoja zaboravlja da je upravo on  2015. bio presudan faktor što je Most 2015. otišao s HDZ-om. Uz to je rekao: ‘Ako sada HDZ ne dođe na vlast raspast će se (zar to nismo željeli ) a to mi (misleći na tzv Metkovsku skupinu unutar Mosta ) nećemo dozvoliti. I Grmoja otišli ste s HDZ-om. Ne jednom, već dva puta’, napisao je Petrina.

On smatra da je Most za sadašnju situaciju kriv jednako kao i HDZ jer su ‘im dali albi za sve što su napravili od 2015. do danas’.

Zato je Grmoja bolje da se sakriješ u „mišju rupu“ da nitko ne vidi koliko si licemjer ti i cjelokupni MOST”, piše Petrina.
Facebook Comments



Loading...
DIJELI