PIJANI VOZAČ OŠTETIO OSAM PARKIRANIH AUTOMOBILA! Unatoč brojnim sudarima i okretanjima u zraku nije ozlijeđen

Ilustracija

U mjestu Malinu nedaleko Slavonskog Broda, oko 2,20 sati u noći sa subote na nedjelju, alkoholizirani 39-godišnji vozač vozeći automobil oštetio je osam parkiranih teretnih i osobnih vozila kao i kuću. Unatoč brojnim sudarima te okretanjima u zraku, prošao je bez ozljeda, objavila je u ponedjeljak Brodsko-posavska policija.

Očevidom je utvrđeno da je taj vozač s 1.77 promila alkohola u zavoju izgubio nadzor nad volanom i sletio na travnatu površinu, zatim u odvodni kanal te ponovno na travnatu površinu.

Pritom je udario u parkirano teretno vozilo koje je od siline udara odbačeno na zid i metalnu kapiju obiteljske kuće. Njegov automobil udario je i u drugo parkirano teretno vozilo koje je od siline udara izvrnuto na bočnu stranu.

Nakon tog udara vozilo mu je odbačeno u zrak te se nakon okretanja u zraku zaustavilo padom na krov tri parkirana automobila.

Još tri parkirana automobila oštećena su u padu otpalih dijelova oštećenih vozila, šljunka i zemlje, a na obiteljskoj kući oštećena su ulazna vrata i prozor.Sreća u nesreći je da je vozač u prometnoj nesreći prošao bez ozljeda. Zadržan je u policiji do triježnjenja. Protiv njega će se podnijeti brojni prekršajni nalozi zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI