PILETIĆ OD NOVSKE NAPRAVIO SMETLIŠTE! Već je bio prijavljen DORH-u: Očito nije baš tako sjajan kakvim se predstavlja

Foto: Mate Piskor / CROPIX

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 6. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U DORH-u već slave! Bajić krajem mjeseca zauvijek odlazi. Reforma pravosuđa može započeti 1. lipnja.

Tjednik otkriva političke veze nestale zvijezde Big Brothera. Ugledni HDZ-ovac blizak državnoj tajnici očajnički traži ženu.

Čitajte i o mini rekonstrukciji koalicijskih partnera, Zekanović će zamijeniti Čačića.

Nije baš tako sjajan kako se predstavlja! Piletić je od Novske napravio smetlište i već je bio prijavljen DORH-u.Doznajemo: Rojs i Lošo su ucijenjeni, zato su stali uz inicijativu za pomilovanje!

Čitajte o tajnoj službi OSA koja širi fake news o ruskom agentu na Pantovčaku! Laži bošnjačkih obavještajaca o Milanoviću odgovaraju HDZ-u.

Stotine ženskih grudi bile su pod nožem doktora upitnih kvalifikacija! Krivotvorena specijalizacija dr. Franje Lovasića nova je afera u KBC-u Rijeka.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI