PITANJA NA KOJA MUP JOŠ NIJE DAO ODGOVORE: Evo što je sporno

Potraga za Matejem Perišem, koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca iz kluba “Gotik” u beogradskoj Beton hali gdje je bio s društvom, traje već sedmi dan. Zbog indicija da je završio u Savi, policija i ronioci Žandarmerije pretražuju rijeku.

No, nestanak je još uvijek obavijen velom tajne. Snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako Periš trči po beogradskoj Savamali, otvorila su brojna pitanja na koja MUP još uvijek nije odgovorio, objavila je Nova.rs.

Tko su mladić i djevojka iz Travničke?

Na snimci sigurnosne kamere jednog lokala u Travničkoj ulici, u blizini zgrade Geozavoda, koja je prije dva dana objavljena u javnosti, vidi se nestali Matej kako trči u pravcu Savske promenade. Nekoliko sekundi kasnije, istom ulicom, samo u suprotnom smjeru protrčavaju nepoznata djevojka i mladić, za kojeg se u prvi mah vjerovalo da je Matej. Ispostavilo se da je ipak riječ o drugoj osobi.

Je li Matej trčao jer je bježao od nekog?



Nakon što su objavljene snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi Matej Periš kako trči po Karađorđevoj i okolnim ulicama, u javnosti se odmah nametnulo pitanje što je uzrok tome. Policija do danas nije isključila nijednu mogućnost, a spekulacije iz dana u dan stvaraju sve veću konfuziju.

Kako je nastala snimka plivača u Savi?

Tko je i zašto pustio snimku osobe koja pliva u Savi zajedno sa snimkama sigurnosnih kamera koje su zaista snimile Mateja u Savamali i na Savskoj promenadi? Do danas nitko nije objasnio gdje i kad je nastala sporna snimka niti kako je završila kao dio dokaznog materijala o nestanku mladog Splićanina.

Gdje su bili policija i komunalci?

Pitanje koje su mnogi postavili je gdje je u trenutku dok je Periš trčao Karađorđevom i okolnim ulicama, bila policija koja inače redovito patrolira ovim dijelom grada zbog noćnih klubova. Također se postavlja pitanje gdje su bili pripadnici Komunalne policije koji bi u to vrijeme trebali obilaziti lokale i provjeravati imaju li gosti covid-propusnice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI