‘Plenki, što si Hasanu u kavu stavio, čudni napitak ti njemu si podvalio’!

dnevno.hr

Zajednička druženje Plenkovića, Prgometa i Hasanbegovića u popularnom zagrebačkom kafiću Charlie u Gajevoj ulici, u subotu, plijenilo je poglede brojnih znatiželjnika. Tim prije što su mnogi očekivali da će Hasanbegović ispijati kavicu s Brunom Esih a ne s Plenkijem i HDZ-ovim kandidatom za zagrebačkog gradonačelnika Dragom Prgometom

Društvo malo ali odabrano u subotu je ispijalo kavicu u popularnom zagrebačkom kafiću Charlieju.

Društvo je predvodio premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, kandidat za gradonačelnika grada Zagreba iz redova HDZ-a Dragom Prgometom, bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović, kojima se poslije pridružio i legendarni trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Tu su još bili i HDZ-ovac Dinko Čutura te akademski kipar i član upravnog odbora Hrvatskog audiovizualnog centra Ivan Kujundžić.

Kamera ih je uhvatila u dobrom raspoloženju, vesele i nasmijane kako opušteno ispijajući kavicu. Mnogi su se pitali što li tu radi Zlatko Hasanbegović, kojeg se smatra svojevrsnom desnom oporbom Plenkoviću, a spominje se i da neformalno daje podršku Bruni Esih, koja je najavila kandidaturu za gradonačelnicu hrvatske metropole.

No, sudeći po slikama, Hasanbegović je odavao dojam čovjeka koji uživa u ugodnom društvu. Stoga su se mnogi u čudu zapitali: ‘Plenki, što si Hasanu u kavu stavio, čudni napitak ti njemu si podvalio’!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI