PLENKOVIĆ ČESTITAO USKRS: ‘Osobito smo pozvani brinuti se o budućnosti i opstanku hrvatskog naroda, za koji je ključan preduvjet demografska revitalizacija zemlje’

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru.

“U svjetlu najvećeg kršćanskog blagdana, svima želim sretan Uskrs, uz obilje zdravlja, mira, ljubavi i obiteljskog zajedništva.

Posebno smo u mislima i solidarni s najpotrebitijima u našem društvu, kao i sa svima koji su u uvjetima rata i agresije na Ukrajinu suočeni s ugrozom vlastitog života i slobode kao temeljnih ljudskih vrijednosti.

Snaga Kristova uskrsnuća podaruje nam vjeru i nadu za svladavanje svih teškoća i izazova s kojima se suočavamo, kao i izgradnju boljeg međusobnog razumijevanja i uvažavanja u našem društvu. Osobito smo pozvani brinuti se o budućnosti i opstanku hrvatskog naroda, za koji je ključan preduvjet demografska revitalizacija zemlje.

Neka vam domovi budu ispunjeni mirom i blaženstvom. Uime Vlade i osobno želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs!”, piše Plenković u čestitki.Facebook Comments

Loading...
DIJELI