PLENKOVIĆ DOBIO ORIGINALAN ODGOVOR: ‘HDZ ovdje može pobijediti jedino glasovima mrtvih’

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Premijer je danas boravio na sjeveru Hrvatske, u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Opće je poznato da taj dio Hrvatske birački nije naklonjen HDZ-u. Plenković danas u Varaždin u nije želio previše govoriti  o svome kandidatu za gradonačelnika tog grada Alenu Runcu.

Da vas malo podsjetimo, HDZ-ov Runac je kao direktor gradskog komunalnog poduzeća “Parkovi”, s računima za grobarinu poslao i letak sa svojom slikom u kojem je zahvalio Varaždincima na redovnom plaćanju grobnih naknada.

Poruka premijeru

Ipak, slučaj je komentirao trenutni gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok kojib također ide u bornu za novi mandat a koji je ujedno poslao poruku Plenkoviću.

“Lijepo vam velim, u Varaždinu HDZ zna da može pobijediti samo glasanjem mrtvih”, rekao je Čehok.Premijer je u sklopu posjeta sjeveru zemlje u utorak obišao i netom rekonstruiranu i obnovljenu zgradu Tehnološkog parka Varaždin, vrijednu 16,5 milijuna kuna, a ranije je u dvorcu Trakošćan bio na uručivanju 17 ugovora o sufinanciranju sanacije klizišta u Varaždinskoj županiji te ugovora o vađenju mulja iz Trakošćanskog jezera.

 

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI