PLENKOVIĆ IZRIČIT POPUT JANDROKOVIĆA: Imenovao glavne krivce koji ne žele Milanovićev opoziv!

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Na spominjanje političkog divljaštva Milanović nije mogao ostati bez komentara pa je danas opet uzvratio Plenkoviću po pitanju njegova mogućeg opoziva. Na Facebooku mu je pobrojao sve grijehe da bi se sam a zapitao treba li odlučivati i opozivu premijera Plenkovića u Saboru.

Milanović mu nabrojao grijehe

“Ajde Plenkoviću, budi jednom u životu hrabar, prestani muljati i počni raditi. Kreni u prikupljanje vjernih žetona, odriješi kesu, nazovi kumove i pokreni opoziv”, poručio mu je među ostalim predsjednik.

Večeras je pak opet došao na red Plenković koji je bio u središnjici HDZ-a na sjednici Predsjedništva, pa se potom opet osvrnuo na Milanovića.

“Drugovi iz Mosta”“Nije realno da bude opoziv jer za njega trebate imati 101 glas u Saboru, a s obzirom na njegove drugove iz Mosta to je nemoguće”, rekao je Plenković.

“Bili su izbori za hrvatski sabor, HDZ je pobijedilo, formirali smo vladu i nastavili kontinuitet naše odgovorne politike. Mi ćemo tu odgovornost, to povjerenje birača, nastaviti sljedeće tri godine i četiri, pet mjeseci, usprkos pozivima predsjednika Milanovića, rekao je premijer.

On je poražen ovom odlukom Ustavnog suda i sada je frustriran, ali ovo prelazi sva granice političke komunikacije. Ja sam navikao na svakakve uvrede, ali neki ljudi nisu i njima se Milanović treba ispričati, počevši od Pupovca nadalje”, dodao je.

“Ja do sada nisam čuo da se izbor predsjednika Vrhovnog suda poistovjećuje s reformom pravosuđa”, smatra Plenković.

“Tako kako se ponaša, to nije dostojno funkcije predsjednika”, zaključio je Plenković.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI