PLENKOVIĆ JE KOLOVOĐA SLJEPILA: ‘Mi smo spremni stati na kraj njegovoj samovolji, državu gurate u propast’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Dan nakon što je hrvatsku javnost potresla nova afera epskih razmjera, oglasio se Domovinski pokret i poručio premijeru Andreju Plenkoviću i ministru financija Marku Primorcu da državu tjeraju u propast dok slijepo provode naloge iz Bruxellesa.

Oglasili su se putem Facebooka a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“SPREMNI SMO BEZ OBZIRA NA SVE STATI NA KRAJ SAMOVOLJI KOJA UNIŠTAVA NAŠU DOMOVINU”, poručili su iz stranke pa obrazložili svoju poruku.

“Plenkovićeva Vlada? Plenkovićeva država? Što još nije Plenkovićevo?! DP nije AP!

Velika kriza, koja je u značajnoj mjeri Hrvatsku već pogodila, prije svega je posljedica slijepog praćenja briselskih direktiva, a kolovođa takvog sljepila je – Andrej Plenković. Isto kao što premijer slijepo provodi briselsku politiku, tako i njegovi poslušnici slijede Plenkovića – a državu nam guraju u propast.Dijagnozu kolektivnog sljepila unutar vladajućih struktura u trenucima kada smo već ozbiljno dotakli europsko dno, najbolje potvrđuje nevjerojatno ulizivanje ministra financija Marka Primorca, koji će – kako kaže premijer “dugo biti ministar” zbog toga što nakon Plenkovića “teško može reći nešto novo”… A zapravo je rekao, točnije – otkrio novu formulu dugovječnosti u ministarskoj fotelji Plenkovićeve vlade; ako samo klimaš i glava ti je pognuta, ako se ulizuješ i nemaš kičmu – bit ćeš ministar sve dok je AP u HR!

 

Zapravo, Marko Primorac je u ulizivanju – plagijator! Vlasnik originalnog “znanstvenog rada” je njegov akademski kolega, također Plenkovićev ministar – Davor Filipović. Košarkaš s Ekonomskog fakulteta svojedobno je stidljivim glasom “zagrmio” da bi Andreja “pobijedio u košarci, ali ne smije”! I onda je krenulo autentično ulizivanje, u kojem je ministar gospodarstva zaključio kako on “na političkom parketu nema šanse protiv Plenkovića”…

Dva Plenkovićeva ministra, iz Plenkovićevog HDZ-a, zapravo su nam nacrtali da je ovo Plenkovićeva Vlada, u Plenkovićevoj državi! Kao što inicijali govore; AP (autonomna pokrajina) u EU (Europskoj uniji). Jedino su zaboravili da ima i nas koji to jasno vidimo, nismo dodvorice i spremni smo, bez obzira na sve – stati na kraj samovolji koja uništava našu Domovinu! U takvoj nas nakani neće spriječiti niti ulizice u vlastitim redovima – jer ulizivačka politika u DP-u naprosto ne prolazi, a oni koji su je pokušali provoditi – otišli su, odlaze ili će tek otići… I nama takvih nije žao.

DP nije HDZ AP!

Daljnje hrvatsko osiromašenje i zaostajanje, potpunu demografsku pustoš i razaranje naših temelja, mogu zaustaviti samo ljudi koji ne žele živjeti u autonomnoj pokrajini (AP) Unije, kao što je u propaloj Jugoslaviji bilo Kosovo…

Maćehinski odnos prema Varteksu, astronomska poskupljenja udžbenika pred sam početak školske godine, enormna cijena energenata i hrane – nisu samo posljedica svjetske krize, u Hrvatskoj je to ponajprije posljedica politike bez vizije – u kojoj je sve podređeno jednom čovjeku i njegovoj birokratskoj internacionalnoj karijeri, gdje je Hrvatska tek usputna stanica, europska pokrajina bez ikakve autonomije…

Sjetimo se samo obećanja za Božić 2016. godine, kada nam je AP svečano obećavao: “Vratit ćemo INA-u!” A sad, ni INA-e – ni ljudi, uskoro ni hrane – ni vode… Ako se bude pitalo AP – ni HRVATSKE. A na Hrvatima je da na sljedećim izborima uzmu sudbinu u svoje ruke!”, navodi se u objavi Domovinskog pokreta.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI