PLENKOVIĆ MU JOŠ OVAKO NIJE ‘SPUSTIO’: ‘Čini mi se da je jugo, otrest ćemo njegove prijetnje, to je sve bezobrazno i netočno!’

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković trenutno je u Bruxellesu gdje se obratio javnosti.

Vladina odluka o prijevremenom umirovljenju zapovjednika Počasno-zaštitne bojne brigadira Elvisa Burčula izazvala je reakciju predsjednika Zorana Milanovića. Iz Ureda predsjednika RH poručili su da je poništenje rješenja jedino što vlada može poduzeti u vezi s prijevremenim umirovljenjem. Milanović je poručio kako od vraćanja Burčula neće odustati.

Naravno da je novinare najviše zanimala reakcije premijera na tu Milanovićevu izjavu i oštru poruku koju je poslao premijeru. Novi sukob se očito ponovno otvorio.


“Jutros sam oko sedam i po kad sam vodio sina u školu, pa kćer u vrtić, pa sam rekao dečkima da je jutros u Zagrebu. Kad je jugo, nije dobro donositi velike odluke i nešto vijećati. Ova cijela tirada, vjerojatno zbog juga, nakupina teških optužbi i insinuacija je besprizorna, neprimjerena, bezobrazna, netočna..

Otrest ćemo njegove prijetnje kao i neki dan, oko Milanovića se ne sekiram, ako će on opet krenuti u sukobe. Ako mu je nešto bitno, postoji telefon, dobar dan, dobro jutro i nek pita. Takvog kontakta nije bilo. Ovo drugo neka rješava s ministrom”, poručio je premijer Plenković iz Bruxellesa. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI