PLENKOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU: ‘Karijes s Pantovčaka, očito ima puno razloga za nervozu’

Screenshot/N1

Predsjednik Vlade Andrej Plenković odgovorio je na optužbe predsjednika Republike Zorana Milanovića.

“Malo ću se osvrnuti na izjavu koju je karijes s Pantovčaka imao u Zadru, u Zadarskoj županiji na poziv HDZ-ovog župana. Vidite kako je gostoprimstvo uzvraćeno brutalnim napadima na HDZ od strane Milanovića – da stranka 30 godina zaudara na Udbu, da smo mi svi banda, da smo mi svi lopovi, da je moj otac udbaški doušnik, da sam ja nekakav udbaški gojenac”, kazao je premijer.

“Onda je lagao da sam ja nešto govorio o generalima, napadao ih, što nema veze s vezom. On je danas pokazao ogromnu nervozu, primitivizam, u retoričkom smislu divljaštvo. Nama je sve to skupa poznato, nažalost i hrvatskoj javnosti već zadnje, otprilike dvije i pol godine, ali, eto, postoje trenuci kada ta nervoza izađe na čistac”, dodao je Plenković u srijedu nakon Aktualnog prijepodneva u Saboru.

“On očito ima puno razloga za nervozu, problema, izveden je na čistac, neka se očituje. Siguran sam da mu je bitan i nužan nečiji savjet i nečija pomoć jer ovo je jedno zagađivanje javnog prostora na način koji je neciviliziran, nekulturan i nedostojan javne političke komunikacije”, istaknuo je premijer Plenković.

Ranije je premijer u Saboru naglasio da štetu koju je interesima Hrvata u BiH napravio Zoran Milanović “neće isprati ni mostarske kiše”.



“Mi trpimo štetu od štetočine koja zastupa proruske stavove već mjesecima, naziva Ukrajince korumpiranima, on je vaš glavni partner, mecena i sponzor, a vi ste mu jatak u BiH”, odgovorio je Plenković Raspudiću u Saboru na pitanje dokle se došlo u izmjenama izbornog zakona u BiH, kako bi Hrvati mogli birati svoje predstavnike.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI