PLENKOVIĆ OPET OPLEO PO PULJKU: ‘Ovo je smijurija što su oni napravili Splićankama i Splićanima’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Premijer Andrej Plenković iz Splita je u nedjelju komentirao lokalne izbore te je poručio kako će se svi iz splitskog HDZ-a angažirati da njihov kandidat Zoran Đogaš pobijedi.

“Ovo su kandidati na koje bi sve Splićanke i Splićani mogli biti ponosni. Ovi ljudi vas nigdje neće osramotiti, neće napadati medije, neće sigurno baviti se aferama s maloljetnicima, neće sigurno imati antisemitske izjave. Radit će ono što rade ozbiljni ljudi”, kazao je.

“Neće ići uzalud na izbore i neće trošiti vrijeme i novac Splićana nakon što dobiju povjerenje. Neće biti izgovora za nerad, bit će samo angažmana i bit će brige za Split i za Hrvatsku. Točno je da je rezultat 0:0 i uvjeren sam da će u narednim danima Splićani prepoznati one koji su odgovorni”, nastavio je o Đogašu i njegovim zamjenicima.

“Ovo je izbor između ozbiljnih kandidata i onih koji nisu. Puljak i Ivošević to sigurno nisu. Ovo je smijurija što su oni napravili prema Splićankama i Splićanima”, nastavio je Plenković.

“Za razliku od Puljka koji bezočno vrijeđa HDZ cijelo vrijeme, a podsjeća me na Milanovića, da budem sasvim jasan u svemu tome, očito su i oni povezani – HDZ-ova Vlada u proteklih nekoliko godina je spriječila sve krize, održala radna mjesta, osigurala najveću zaposlenost ikada, najveći gospodarski rast, Schengen, euro, Pelješki most”, kazao je premijer.



“Djeluje mi kao na razini da mu je Relković napisao 5 rečenica i onda ih ponavljaj prijatelju 10 dana ulovit će se barem onima koji apriori ne vole HDZ. To je sve okej, ali to je PR”, ističe.

Andro Krstulović Opara je počistio Žnjan kao prvu temu i počistio je Karepovac. Mi ćemo raditi i dalje i činiti sve što je potrebno za Split. Mi ćemo konstruktivno učiniti sve da Đogaš i zamjenici pobijede”, zaključio je predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI