PLENKOVIĆ OTPISAO VANĐELIĆA? Poslao mu žestoku i jasnu poruku! Komentirao SDP i Marasa

Foto: Pixsell

Vladajuć stranka HDZ imala je danas sjednicu Predsjedništva i nacionalnog vijeća. Po okončanju sjednica javnosti se obratio predsjednik HDZ- a i premijer Andrej Plenković.

U fokusu rasprave su bili nadolazeći lokalni izbori u svibnju mjesecu. HDZ još nije istaknuo svog kandidata za gradonečelnika Zagreba.

“Stožer je već formiran i radi, na njegovu čelu je Krunoslav Katičić i sve će se znati kroz nekoliko dana”, rekao je premijer.

“Imamo još tri županije gdje trebamo dogovoriti kandidate, a to uključuje i Zagreb. Naš kandidat za glavni grad će sigurno biti član HDZ-a i sigurno će biti bolje rješenje nego Damir Vanđelić”, rekao je Plenković.

Damiru Vanđeliću je premijer poslao znakovitu poruku. “On je i sam rekao da je privremeno rješenje na čelu Fonda. To je dogovoreno još prošle godine. On obavlja funkciju tehničkog karaktera koja je privremena”.Sve što je Vanđelić iznio na svojoj zadnjoj konferenciji za novinare “nije istinito”, kazao je premijer.

Dotaknuo se i kolega iz SDP-a koji su raspustili svoj zagrebački ogranak. Na pitanje novinara kako to komentira kazao je da je to njihova stvar.

“Meni je bio posebno drag bivši kolega Gordan Maras, ali njima očito nije. Imao je volju i želju, ne znam ima li istu i Joško Klisović”, zaključio je Plenković.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI