Plenković pohvalio postignuća žena za dobrobit RH na Izbornom saboru Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski

Robert Anic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković čestitao je Zajednici žena na svim postignućima i aktivnostima na dobrobit Hrvatske u zadnjih 18 godina

Na Zagrebačkom velesajmu održava se Izborni sabor Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski. Uz izaslanice iz cijele zemlje, posebna gošća je Doris Pack, dugogodišnja zastupnica Europske narodne stranke – demokršćana u Europskom parlamentu. Saboru se obratio i predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković.

Premijer Andrej Plenković čestitao je Zajednici žena na svim postignućima i aktivnostima na dobrobit Hrvatske u zadnjih 18 godina. Spomenuo je postignuća Zajednice žena u afirmaciji uloge žena, vrijednosti obitelji, borbi za ravnopravnost, za borbu protiv nasilja. Naglasio je da je u Klubu HDZ-a u Saboru 12 zastupnica, a da Vlada ima četiri ministrice.

“Potrudit ćemo se da žena u Vladi i ključnim segmentima u aktivnosti stranke bude i više. Trudit ćemo se da što više kandidatkinja bude i na lokalnim izborima, da imaju vodeće uloge i preuzimaju odgovornosti na svim razinama stranke”, rekao je Plenković, javlja HRT.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI