Plenković prozvao i predsjednika i oporbu: Sad će dobiti odgovor svaki put pa neka plaču! Veseli me da vidim kako plaču

Foto: Pixsell

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u Saboru je predstavio izvješće o sastanku Europskog vijeća i o hrvatskom predsjedanju Vijećem Europske unije. Osvrnuo se na rad predsjednika i prozivke oporbe upućene radu Stožera.

“Predsjedniku je dosadno u političkom smislu. Ako itko misli da to što radi Stožer treba raditi Sabor, onda on ne zna ništa o mikroupravljanju, po uzoru na ove iz Mosta. To ne može ni Vlada raditi, ali mi nadziremo njihov rad. Neka podnese žalbu sudu. Čovjeku je dosadno”, odgovorio je ponovno predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Plenković je komentirao i prozivke oporbe koja traži smjenu ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka, navodeći da je Stožer previše ispolitiziran.

“Oporba ne zna što će, nema nikakav konkretan doprinos, ide slat snimke praznih ormarić u bolnicama, nemaju nikakva rješenja za gospodarstvo. Mi smo oformili Stožer, dali pomoć, gospodarstvo i država funkcioniraju. Namjerno na izbore išli 5. srpnja jer je tada  manji intenzitet. U 18 dana formiramo Vladu, to se nikad nije dogodilo. I sad tumačimo kako ćemo iskoristiti dobivenih 22 milijarde eura, to je ono što Vlada radi. Tu je ključna razlika. Oni koji se bave problemima da ih riješe i onih koji banaliziraju, trivijaliziraju i traže sitne detalje. Hrvatski građani to kuže, ljudi to vide. Nisu izabrali SDP, ni ove iz Mosta koji stalno vrijeđaju druge, a neki su to radili i prije kao kolumnisti pa nismo ništa mogli reći, a sad će dobiti odgovor svaki put pa neka plaču! Veseli me da vidim kako plaču! Ovi iz Mosta su najveći plačljivci, ne znaju ništa, vrijeđaju, plaču i licemjerni su. Rone velike krokodilske suze, plaču i naricaju”, poručio je predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI