PLENKOVIĆ STAO NA STRANU ZEKANOVIĆA! ‘Drago mi je sada da je bio s nama na listi u prošlom sazivu, iskupio se’

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

 

Premijer Andrej Plenković održao je podužu  konferenciju za medije nakon sjednice Vlade. A između ostalog  osvrnuo se i na govor Hrvoja Zekanovića u sabornici kada je pozvao stranačke kolege na cijepljenje. “Ja sam samo vidio naslove i čestitam mu na tom govoru, siguran sam da ga je govorio s punim uvjerenjem. I on je imao koronu, koliko se sjećam, i sigurno je svjedočio posljedicama.

Nije Shawshank, ali je Redemption. Bili smo ministar i ja na odjelima intenzivne njege u bolnicama i vidjeli smo kako to izgleda. To je jako teško i siguran sam da je Zekanović svjesniji toga od njegovih kolega u stranci. Moram ovo ponoviti, ono što nastoje demagozi i male stranke napraviti, oni pandemiju svojim ponašanjem relativiziraju.

Oni mali testić, to je kazao onaj gospodin iz Sinja, dovode u pitanje malu vaticu. Sve ovo odnosi se na mali bris koji traje tri sekunde. Ništa to ne boli i nije tako teško, nema invazivan karakter. Ne rade oni ovo iz brige za zdravlje, oni to rade zbog malog političkog profita i to je nemoralno. Odgovornost je tu nikakva, a veliki politički napor gdje se to nameće kao velika tema. Zekanović je tu dobar. Pozdravljam to. Drago mi je sada da je bio s nama na listi u prošlom sazivu. Iskupio se”, poručio je Plenković.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI